Jouw podiumavontuur begint hier!

🌟 Aankomende avonden:

Klaar voor de volgende dosis inspiratie? Check hier de data, tijden en locaties van onze aankomende open mic avonden. Elk event is een blend van talent en passie, en jij kunt daar deel van uitmaken. Of je nu het podium op wil of gewoon lekker wil chillen in het publiek, we hebben voor ieder wat wils.

Datum Tijd Locatie Thema
2023-06-27 20:00 Het Podium, Hoogeveen De muren
2023-07 Zomerstop
2023-08 Zomerstop

🎭 Thema's:

Elke avond duiken we in een nieuw thema. Ontdek het verhaal van de komende avond(en) en laat je meeslepen in de magie van verhalen, poëzie en muziek. Of het nu gaat om liefde, avontuur, of diepgaande persoonlijke verhalen, onze thema’s prikkelen je zintuigen en stimuleren je creativiteit.

🔍 Terugblik op evenementen:

Mis je de vibe van onze vorige avonden? Neem een duik in ons archief! Ontdek foto’s, hoogtepunten en misschien zelfs jouw eigen performance. Herbeleef de magie en raak geïnspireerd voor onze volgende bijeenkomst.

👉 Mis het niet!

Onze agenda blijft groeien met nieuwe, spannende evenementen. Houd deze pagina in de gaten, zet de data in je agenda en spread the word. Tot snel bij Het Hooge Woord, waar jouw stem en verhaal altijd een thuis vinden.