Ben jij klaar om Hoogeveen op z’n kop te zetten?
Of je nu rijmt, zingt, rapt of gewoon iets tofs te zeggen hebt - bij
Het Hooge Woord is jouw stem koning!

🌟 Onze missie:

Bij Het Hooge Woord draait alles om het creëren van een podium waar woorden de hoofdrol spelen. Wij dromen van een platform voor dichters, verhalenvertellers, muzikanten, en creatieve geesten, die geloven in de kracht van het gesproken woord.

Waarom?

In een wereld waar constante ruis en haast heersen, biedt Het Hooge Woord een oase van expressie en verbinding. We zijn er om een stem te geven aan de ongehoorde verhalen, de onuitgesproken gedachten en de ongeziene talenten.

Wat?

Onze open mic avonden zijn bedoeld als meer dan alleen evenementen; het zijn ervaringen waar woorden tot leven komen en gelijkgestemden samenkomen. Van poëzie en spoken word tot muzikale (vocale) acts en verhalenvertellers, elke avond is een ontdekkingsreis.

Onze visie:

We streven ernaar om een toonaangevend platform te zijn voor culturele expressie in Hoogeveen. We willen een ruimte creëren waar creativiteit gevierd wordt, diversiteit omarmd wordt en iedereen zich thuis voelt.

Wie?

Het Hooge Woord is opgezet door vijf mensen: Initiatiefnemer en dichter Jurriën Bodaan, dichter Delia Bremer, dichter Bart van der Vinne en ondersteuners Arno Kroesen en Floris van Lint.

Vier van de vijf. Van links naar rechts: Floris van Lint, Jurriën Bodaan, Delia Bremer en Arno Kroesen

Samen sterker:

Bij Het Hooge Woord gaat het om meer dan alleen optreden; het gaat om het bouwen van een platform. We moedigen samenwerking aan, vieren diversiteit en bieden een podium aan iedereen die zijn of haar verhaal wil delen.

Join the adventure:

We nodigen je uit om deel te worden van onze reis. Of je nu een artiest bent die je stem wilt laten horen, een liefhebber die de magie van live-optredens wilt ervaren, of iemand bent die gelooft in de kracht van een platform voor woord en kunst, bij Het Hooge Woord vind je je plek.

Het Hooge Woord - Waar woorden werelden openen.