Hey, Hoogeveen crew! Onze eerste jam bij 't Hooge Woord was straight-up legendary. De vibes? On point. De crowd van ongeveer 40 peeps? Een perfecte mix van jongvolwassen dynamiek en de wisdom van de ouderen, allemaal samengekomen in de sfeervolle setting van Het Podium.

First acts: Aangemelde awesomeness 🌟

De avond kickstartte met een serie killer performances van folks die zich hadden aangemeld om het podium te ownen. First up, onze mede-founder en poet extraordinaire, Jurriën Bodaan, die de zaal greep met zijn diepzinnige poëzie. Gevolgd door Bart Van der Vinne, a.k.a. De Woordensmid, die ons allemaal in de flow kreeg met zijn unieke blend van rap en spoken word.

Folk & Fens, ons dynamische duo Geert Oosterhuis en Esther Sanders, brachten een stukje Drentse soul met hun performance van 'Peers beslaan'. Delia Bremer, queen van de pen en het canvas, en Mischa van Huijstee, de dichtende tuinman, maakten de set voor de pauze compleet met hun unieke perspectieven op het leven en de natuur.

Pauze vibes: Chill, connect, refuel 🥤

De pauze was allesbehalve een downtime. Het was een perfecte mix van chillen, connecten en even bijtanken. Met een drankje in de ene hand en good vibes in de andere, was het de ideale setting om de platform spirit te voelen.

Open mic: Where the magic happened ✨

Na de pauze was het tijd voor de open mic - en wow, did you guys bring it! Mensen als Peter Veen en Titus Kok sprongen erin met hun spontane optredens, en we zagen encore performances van onze helden van voor de break. De avond werd afgesloten door Jurriën, die ons terugbracht naar de essentie van Het Hooge Woord.

De vibes: Uniek en onvergetelijk 🌈

Elk moment, elke performance, elke lach was een herinnering aan de kracht van dit platform. De sfeer was electric, vol support en waardering voor elke stem die het podium pakte.

Deze avond was slechts het begin, de eerste pagina van een nieuw hoofdstuk in Hoogeveen's creatieve verhaal. En jij, ja jij, bent een deel van dit verhaal.

Stay tuned for more! 🚀

Onthoud 22 februari, want dan droppen we het thema 'De Droom'. We'll let you know where! En vergeet niet: Het Hooge Woord's podium wacht op jouw verhaal, jouw vibes, jouw creativiteit.

Tot de volgende keer, Hoogeveen!
Blijf creëren, blijf dromen, en blijf die mic pakken.


Ervaar de avond opnieuw met onze selectie van video highlights. Van de diepe verses tot de melodieuze harmonieën - deze clips vangen de essentie van onze eerste bijeenkomst.