Hey Hoogeveen! It's showtime! 🎉

De vibe is gezet, de mic staat klaar, en de spotlights zijn op ons gericht. 't Hooge Woord is meer dan ready om onze allereerste avond te rocken! Dus, wat kun je verwachten van deze epic kick-off? Buckle up, want we nemen je mee op een sneak peek van morgenavond.

De deuren zwaaien open 🚪✨

Vanaf 19:30 uur ben je welkom om binnen te wandelen bij Het Podium. Voel de anticipatie, meng je onder gelijkgestemden en soak up de pre-event vibes. Dit is het perfecte moment om te chillen, nieuwe gezichten te ontmoeten en je in te tunen voor de avond.

Spotlight op jou 🎤🌟

Heb jij die ene line, dat ene couplet of die ene story die gedeeld moet worden? Wij zeggen: go for it! Meld je ter plekke aan en step into the spotlight. Dit podium is er voor jou - van poëtische souls tot storytelling helden, we willen alle sounds horen!

Een moment to chill & refill ☕️🛋️

Yep, we nemen een break halverwege. Perfecte timing voor een refill of om even die benen te strekken. Plus, het is de ideale kans om te connecten met de rest van de crew. Wie weet, misschien ontmoet je hier je nieuwe bestie of collab partner!

Het begin is alles 🌱💫

We verwachten een intieme groep voor onze eerste avond. Klein? Misschien. Maar onthoud: elke droom, elk idee, begint met die eerste stap, dat eerste woord. Jouw aanwezigheid maakt het legendarisch.

Feel the vibe, be the vibe 🛋️✨

Het gaat niet om de grootte van de crowd, maar om de grootte van de hart. We're all about die good vibes, het samen zijn, het moment beleven. Dus leun achterover, relax en laat de avond je meevoeren.

Wrap-up: Ready to rock? 🚀

We staan op het punt om iets speciaals te starten in Hoogeveen, en jij maakt daar deel van uit. Morgenavond is meer dan een evenement; het is het begin van onze reis samen. Dus kom langs, breng je vrienden mee en laten we samen de toekomst van Het Hooge Woord schrijven.

Zie je morgen bij Het Podium - waar jouw stem het verschil maakt. 🎉