Hey, creatieve krachtpatsers van Hoogeveen! Klaar om geschiedenis te schrijven? Op 27 juni transformeren we Het Podium – niet alleen met onze vibes, maar letterlijk met onze woorden. "De Muren" is niet zomaar een thema; het is een kans om jouw stempel te drukken op de plek die ons al zoveel prachtige avonden heeft gebracht.

Wat gaat er gebeuren?

  • πŸ“… Datum: 27 juni
  • πŸ“ Locatie: Het Podium, Hoogeveen
  • ⏰ Tijd: 20.00 (tot de laatste pen leeg is)

Het Podium gaat verbouwd worden, en dit is onze laatste kans om de muren te vullen met onze creatieve uitspattingen. Voordat de nieuwe laag verf de oude bedekt, mag jij jouw oneliners, korte gedichten en grote uitspraken achterlaten. Een avond om nooit te vergeten, waar jouw woorden deel worden van het fundament van de toekomst.

Waarom "De Muren"? Muren hebben zoveel gezichten. Ze beschermen ons, maar kunnen ons ook opsluiten. Ze kunnen prachtig zijn, of juist verbergen wat echt gezien moet worden. Deze avond dagen we je uit om na te denken over wat muren voor jou betekenen, en nodigen we je uit om die gedachten te delen – letterlijk op de muren van Het Podium.

Wat kun je verwachten?

  • Creatieve explosie: Een avond vol poΓ«zie, muziek, en kunst waar iedereen iets van zichzelf achterlaat.
  • Open mic & Open wall: Neem de microfoon of een stift en laat jouw stem of woorden een permanente echo worden in de muren.
  • Connect & reflect: Ontmoet oude en nieuwe vrienden, deel je verhalen en maak samen nieuwe herinneringen.

Doe mee: Dit is geen gewone avond. Het is een mijlpaal, een moment van transformatie – niet alleen voor Het Podium, maar voor iedereen die meedoet met ons platform. Breng je inspiratie, je hartstocht, en laat een boodschap achter die de toekomst zal inspireren.

Tot 27 juni, mooie mensen! Laten we samen de muren neerhalen die ons beperken en de muren bouwen die onze verhalen vertellen. Kom en maak deel uit van deze unieke nacht waar jouw woorden letterlijk deel van de geschiedenis van Het Podium worden.