Hey, Hoogeveen creatives! Klaar voor nog één laatste magische avond van dit seizoen bij Het Podium voordat we een korte pauze nemen (en na de zomervakantie weer verder gaan)? Sluit je aan bij ons voor "De Muren" op 27 juni, een speciale avond waar jouw woorden een blijvende indruk zullen maken op de muren van onze geliefde locatie.

Datum & tijd:

  • πŸ“… 27 juni
  • πŸ•— 20:00 uur
  • πŸ“ Het Podium, Hoogeveen

Dit is je kans om deel uit te maken van iets unieks, voordat Het Podium een transformatie ondergaat. Kom, laat je creativiteit de vrije loop en zeg samen met ons vaarwel tegen de oude muren van Het Podium πŸ‘‹

Wat staat er op het programma?

  • Inspirerende optredens door jou in de eerste helft
  • Open mic sessie waar jij jouw stempel op de muren kunt drukken
  • Een avond vol samenhorigheid, verbinding, en creativiteit

Wil je ook in het eerste deel jouw woorden delen? Meld je dan even aan!

Blijf verbonden!
Omdat we nog geen nieuwe locatie hebben voor na de zomer, willen we je niet missen! Zorg ervoor dat je ons volgt op Instagram @hethoogewoord en meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van waar en wanneer we onze volgende bijeenkomsten zullen houden. Dit is de beste manier om geen enkel evenement te missen en deel te blijven uitmaken van onze prachtige creatieve gemeenschap.

πŸ“² Volg ons op Instagram & πŸ’Œ schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Laten we er een onvergetelijke avond van maken en onze creatieve sporen achterlaten voor de toekomst. We kunnen niet wachten om te zien welke woorden jij de muren zult toevertrouwen!

Tot dan, creatieve zielen! Laat deze kans niet voorbijgaan om samen de geschiedenis in te gaan. 🌟

Oh ja, meld je nog even voor onze nieuwsbrief aan als je dat nog niet gedaan hebt πŸ‘‡