Welkom back, dromers en doeners van Hoogeveen!

Onze derde avond vol kansen bij Het Podium was een herinnering aan de oneindige mogelijkheden die ontstaan wanneer we samen komen in creativiteit. Met een groep van ongeveer 25 zielen, hoorden we de avond lang woorden en expressie.

Voor de pauze: Een blend van performances 🎭

  • Delia Bremer opende met haar diepgaande, stemmige gedichten die ons herinnerden aan de intensiteit van gevoelens en de diepten van het menselijk hart.
  • Ralph Mulder deelde een speciaal geschreven gedicht over "De Kans" en gaf ons een kijk in zijn recente bundel, die ons uitnodigde om na te denken over de kansen die we in het leven krijgen.
  • Vers Vier bestaande uit Mischa van Huijstee, Peter Veen, Paula Laning en Annie Martens, bracht ons samen met een fantastische gezamenlijke presentatie, hun harmonie en verbondenheid in woorden een voorbeeld van wat samenwerking kan brengen.
  • JurriΓ«n Bodaan verraste ons met drie supernieuwe gedichten, elk een unieke reflectie op het thema "De Kans", die de veelzijdigheid van zijn dichtkunst toonde.

Tijdens de pauze: Connecties en creativiteit πŸ₯€
De pauze was een moment van levendige gesprekken en nieuwe connecties. Het was prachtig om te zien hoe de aanwezigen, gevormd rond liefde voor taal en expressie, samenkwamen, ideeΓ«n deelde en elkaar inspireerden.

πŸ€– Een kijkje naar de toekomst (?) met AI
Een bijzondere aanwezige deze avond was onze AI-dichtrobot, die niet alleen tijdens de pauze ons verraste maar ook nog tot 25 april in De Bibliotheek van Hoogeveen beschikbaar is voor iedereen om mee te experimenteren.

Na de pauze: Open mic magic ✨
De open mic sessie was wederom het bewijs van het talent binnen onze gemeenschap:

  • Leden van Vers Vier namen individueel het podium, elk verhaal een draad in het grotere verhaal van de avond.
  • Delia Bremer en Ralph Mulder verdiepten de impact van hun eerdere voordrachten met extra werken.
  • Gerhard Kippers vroeg aandacht voor de gastheer van de avonden van Het Hooge Woord, Floris van Lint
  • En daar stond plots onze barman van de avond, Thijs Ring, als grote verrassing van de avond. Hij stapte naar voren met twee gedichten geschreven in het moment achter de bar, een prachtig voorbeeld van hoe inspiratie overal en altijd kan toeslaan.

Op naar "De Gewoonte" op 25 april 🌿
Met de fijne herinneringen aan "De Kans" nog in ons geheugen, kijken we uit naar wat de volgende avond "De Gewoonte" ons zal brengen. Op 25 april nodigen we jullie uit om samen met ons de kracht van routine, het comfort (of juist niet) van het bekende, en de creativiteit die kan ontstaan binnen de lijnen van ons dagelijks leven te verkennen.

🌟 Sluit je aan bij Het Hooge Woord
Wees ook deel van de volgende avond, waar we de gewoontes die ons vormen vieren en misschien zelfs heroverwegen. Of je nu wilt performen, luisteren, of gewoon de vibe wilt voelen, jouw aanwezigheid maakt het verschil!

Dank aan iedereen die "De Kans" met ons heeft gepakt. Jullie maken elke Het Hooge Woord-avond bijzonder.

Zien we je op 25 april, voor een avond vol ontdekking en inspiratie?
Samen gaan we zien hoe "De Gewoonte" onze creativiteit kan voeden en transformeren. 🌟