Hey Hoogeveen squad, ready voor een nieuwe ronde van vibes, woorden, en pure magie? Zet je schrap, want Het Hooge Woord is back at Het Podium en dit keer duiken we in het thema "De Kans". ๐Ÿ”ฅ

Datum alert: 21 Maart โ€“ Save it, be there! ๐Ÿ“†

"De Kans" is niet zomaar een thema; het is een uitnodiging om het onverwachte te omarmen, om die stap te zetten die je altijd al wilde zetten. Of het nu gaat om die eerste keer de mic pakken, een nieuw verhaal delen, of gewoon genieten van de vibe met like-minded peeps, dit is jouw moment. ๐Ÿ’ฅ

Wat staat er op het programma?

  • Inspiratie overload: Bereid je voor op een avond vol poรซzie, muziek, en verhalen die je aan het denken zetten, je laten lachen, en misschien zelfs je hart een slag over laten slaan.
  • Open mic madness: Jouw kans om te shinen. Heb je iets te zeggen, te zingen, te rappen, of te dichten? De mic is van jou. Geen stress, alleen love en support van je Hoogeveen fam. Meld je wel even aan.
  • Vibes on vibes: Chill met de coolste taal-liefhebbende crowd van jong tot oud, allemaal samen voor een nacht vol creativiteit en verbinding.

Waarom "De Kans"?
Omdat het leven vol kansen zit, wachtend om gegrepen te worden. En wat is een betere plek om dat te doen dan bij Het Hooge Woord, waar we allemaal over รฉรฉn ding dromen: expressie door taal, woorden, verhalen of songteksten.

Locatie: Het Podium
Terug naar waar de magie begon, Het Podium wordt weer onze speelplaats voor de nacht. Transformeer samen met ons deze plek in een epicentrum van dromen, kansen, woorden, en ongefilterde creativiteit.

๐Ÿ“ฃ Shout-out naar alle creatievelingen
Of je nu een doorgewinterde performer bent of gewoon iemand met een verhaal, gedicht of lied, dit is jouw kans. Kom erbij, deel jouw passie, jouw kunst, jouw droom.

Save the date: 21 Maart
Mis het niet volgende week. Het Hooge Woord: "De Kans" belooft een avond te worden waarover nog lang nagepraat zal worden. Let's make some noise. We creรซren wat moois, en pakken die kans samen!

Zie je daar, dromers en doeners! โœŒ๏ธ