Yo, Hoogeveen heroes! Zin in een avond die je kijk op het dagelijkse helemaal op z'n kop zet? πŸ’« "De Gewoonte" staat op de agenda bij Het Hooge Woord, en trust us, dit wil je niet missen. Op 25 april transformeren we Het Podium weer in dΓ© hotspot voor de woorden van creatieven, dromers en iedereen die durft te breken met... nou ja, de gewoonte.

Waar & wanneer?

  • πŸ“… Datum: 25 April
  • πŸ“ Locatie: Het Podium, Hoogeveen
  • ⏰ Tijd: 20.00 - 22.00 uur

Waarom De Gewoonte?
Omdat gewoontes zowel ons comfort als onze creatieve gevangenis kunnen zijn. We dagen je uit: kijk eens naar de routines die je dag kleuren. Zijn ze de springplank naar je dromen of juist de ketenen die je vasthouden? πŸ›€οΈ "De Gewoonte" wordt een avond van herontdekken, heruitvinden en, wie weet, misschien wel breken met wat we kennen.

Wat staat je te wachten?

  • Mind-blowing performances: Van poΓ«zie tot muziek, van verhalen tot raps - alle woorden zijn welkom. Onze podiumpakkers (dat ben jij!) brengen "De Gewoonte" tot leven op manieren die niemand zag aankomen.
  • Open mic madness: Heb je zelf iets te zeggen over "De Gewoonte"? Dit is jouw kans. Het podium is open voor jouw woorden; alle vibes, alle verhalen.
  • Group feels: Het mooiste van Het Hooge Woord? You, de peeps. Kom voor de woorden, blijf voor de vibe, en verlaat Het Podium als onderdeel van iets groters.

Doe mee: Break the routine!
Dit is geen gewone avond, en jij bent geen gewone bezoeker. Met het thema "De Gewoonte" dagen we je uit om te spelen met het idee van routine, om je creativiteit de vrije loop te laten en om samen met ons te verkennen wat er gebeurt als we buiten de gebaande paden treden.

Dus zet 25 april in je agenda, bring your word-game, en laten we samen het onverwachte vieren. Het Hooge Woord is meer dan een avond; we bouwen aan een beweging, een vibe, een familie. En jij hoort erbij.

Tot dan, creatieve souls! Laten we samen de kracht van "De Gewoonte" ontrafelen en opnieuw uitvinden wat het betekent om te leven, te dromen, en te creëren. 🌈