25 januari 2024 | 20:00 - 22:00 | Het Podium, Schutstraat 43, Hoogeveen

Het Hooge Woord nodigt je uit voor onze allereerste open mic avond op 25 januari 2024. Maak je klaar voor een avond vol poëzie, passie en talent in Het Podium te Hoogeveen.

Thema: Het begint
Elk verhaal heeft een begin, en dit is het onze. Onder het thema 'Het Begint' vieren we nieuwe starts, verse perspectieven en de reis die voor ons ligt.

Wat kun je verwachten?
🎤 Open mic madness: Dit is jouw moment! Of je nu een ervaren artiest bent of voor het eerst de stap waagt, pak de mic en laat horen wat jij in huis hebt.
💡 Express yourself: Of het nu gaat om diepe gedichten of bloedstollende lyrics, jouw creatieve expressie is hier goud waard.
🎶 Woordkunst en meer: Poëzie, songs, spoken word - wat je ook brengt, we willen het horen!
🤝 Vibes & tribe: Ontmoet gelijkgestemde zielen en deel je passie voor kunst en expressie in een warme, uitnodigende omgeving.

Gratis entree - voor iedereen!
Wandel binnen, ervaar de woorden en word deel van iets speciaals. Bij 'Het Hooge Woord' is iedereen welkom om te luisteren, te delen en te genieten. En ja, je krijgt applaus als voor de mic gaat staan - beloofd!

Ben jij klaar?
Ben jij klaar om Hoogeveen op z’n kop te zetten? Of je nu rijmt, zingt, rapt, of gewoon iets onvergetelijks te zeggen hebt, dit is jouw podium, jouw scene, jouw avond. Het Hooge Woord is er voor jou. Laten we samen de stilte doorbreken en een avond creëren die niemand zal vergeten.

Hoe doe je mee?
Wil je optreden? Geweldig!
Meld je aan via Instagram @hethoogewoord of gebruik ons contactformulier.

Zet het in je agenda en Spread the word!
25 januari 2024, van 20:00 tot 22:00 bij Het Podium, Schutstraat 43 in Hoogeveen.
Mis het niet, zet het in je agenda, en vertel het verder. We kunnen niet wachten om je daar te zien!