Hey daar, ontluikende dichters, denkers en dromers! Het Hooge Woord is meer dan een idee; het is een beginnende beweging, en jij staat aan de vooravond van iets bijzonders. We zijn in Hoogeveen de zaden aan het zaaien van voor een creatief platform dat bruist van taal, literatuur en expressie. En jij? Jij bent uitgenodigd om deel uit te maken van dit spannende nieuwe avontuur.

Een podium in de maak:

We zijn misschien nog nieuw op het toneel, maar onze passie voor woorden en de kracht van een platform is groot en groeiend. Elk woord dat je deelt, elke rijm die je droomt, en elke vibe die je brengt, helpt ons om een ruimte te creëren waar creativiteit geen grenzen kent.

Jouw stem, een gezamenlijk verhaal:

Of je nu flarden van gedichten in je dagboek hebt, of al jaren woorden schrijft die nog nooit het daglicht hebben gezien, bij Het Hooge Woord is jouw stem welkom en nodig. We willen een een platform bouwen waar jouw taal, jouw sound en jouw unieke expressie kunnen resoneren en weerklank vinden.

Cool idee? Hoe sluit je aan?

Wil je deel uitmaken van deze opkomende vibe? Of je nu voor de mic staat of deel uitmaakt van het publiek dat elke zin ontvangt en voor applaus zorgt, je bent meer dan welkom. Stuur ons een bericht, deel je ideeën, je kunst, je woorden, je dromen. Samen kunnen we een podium bouwen dat even dynamisch en divers is als wijzelf.

En voor iedereen die gewoon wil zien hoe het zich ontvouwt, blijf ons volgen en kom naar de avonden. Er komen mooie dingen aan, en jouw aanwezigheid maakt al het verschil.

Wrap-up:

We staan aan de vooravond van 2024. En Het Hooge Woord staat aan de spannende start van een reis. En we willen dat jij er deel van uitmaakt.
Dus kom erbij, deel je vibe, en laten we samen iets ongelooflijks creëren.

Zie je snel bij Het Hooge Woord,

Waar jouw stem het begin is van ons verhaal! 🌟🎤