Yo, Hoogeveen warriors! Klaar om samen de uitdaging aan te gaan? "De Angst" is ons volgende thema bij Het Hooge Woord, en we nodigen jou uit om op 23 mei bij Het Podium je dapperste zelf te zijn. Dit is jouw podium om die innerlijke spoken te confronteren, en wie weet, misschien wel vrienden met ze te worden. 🀝

Waar & wanneer?

  • πŸ“… Datum: 23 Mei
  • πŸ“ Locatie: Het Podium, Hoogeveen
  • ⏰ Tijd: 20.00 - 22.00 uur

Waarom "De Angst"?
Angst - het houdt ons scherp, maar kan ons ook verlammen. Op deze avond draaien we de spotlights op onze angsten, niet om ze te schuwen, maar om ze te omarmen en te transformeren. "De Angst" biedt een kans om te delen, te reflecteren, en misschien zelfs te overwinnen. πŸ’ͺ

Wat staat je te wachten?

  • Krachtige performances: Verwacht een avond vol moedige poΓ«zie, muziek die de ziel beroert, en verhalen die ons confronteert met onze diepste angsten.
  • Open mic - Jouw vrees, jouw stem: Heb jij een verhaal over angst dat gehoord moet worden? Dit is jouw podium. Het Podium is open voor alle emoties en ervaringen.
  • Samen sterk: De schoonheid van Het Hooge Woord? Jullie. Samen staan we sterk tegenover de angsten die ons dagelijks uitdagen.

Doe mee: Face your fears!
Dit is geen avond voor de zwakkeren; het is een uitnodiging om krachtig in woord en daad te zijn. Met het thema "De Angst" dagen we je uit om diep te graven, je creativiteit te ontketenen, en te delen wat je misschien nog nooit hebt durven delen.

Dus, markeer 23 mei in je agenda, breng je moed en je angst en je verhalen, en laten we samen het onbekende aangaan. Het Hooge Woord is meer dan een evenement; het is een ervaring, een beweging, een plek waar we samen angsten omzetten in kansen.

Tot dan, dappere zielen! Laten we op de avond "De Angst" de kracht van onze woorden klinken en samen ontdekken hoe bevrijdend het kan zijn om je angsten in de ogen te kijken. πŸš€