Yo, Hoogeveen en omstreken! Het Hooge Woord is niet zomaar een avondje uit; het is onze droom die werkelijkheid wordt. Een droom over een plek waar taal niet alleen leeft, maar danst, zingt, en bovenal, verbindt.

πŸ’­ De droom: Waar jouw woorden vleugels krijgen

Onze grootste droom? Een literair platform bouwen waar iedereen - ja, echt iedereen - zich thuis voelt. Toegankelijk, laagdrempelig, en mega aansprekend. Waar jong en oud de power van taalexpressie kan ontdekken en omarmen.

We willen dat Het Hooge Woord een hub wordt waar jouw stem telt, waar jouw verhalen, liederen en gedichten de ruimte krijgen die ze verdienen. Een plek waar we samen de grenzen van taal verkennen en verleggen, waar we lachen, misschien een traantje wegpinken, maar bovenal: waar we groeien.

πŸ“š De bibliotheek: Een droomdecor voor De Droom

En guess what? Ons volgende event vindt plaats in de bibliotheek. Ja, je hoort het goed. Maar hey, we're flipping the script en transformeren die bibliotheek tot onze eigen vibe. Perfect voor het thema De Droom, toch?

Het is zo'n mooie samenloop van omstandigheden. De Droom in de bibliotheek – een plek vol verhalen, kennis en inspiratie, maar dan met die unieke Het Hooge Woord twist. We gaan de traditionele bibliotheekstilte doorbreken met onze stemmen, onze songs, onze dromen.

🌟 Doe mee: Laat jouw droom horen!
Droom jij van een podium waar jouw woorden het publiek raken? Of van een plek waar je kunt connecten met like-minded creatievelingen? Dan is dit jouw uitnodiging. Kom langs, deel jouw droom, jouw verhaal, jouw creatie. Het maakt niet uit of je dicht, rapt, zingt of gewoon iets tofs te zeggen hebt – bij Het Hooge Woord is jouw stem koning.

We dromen van een platform waar taal ons samenbrengt en waar iedereen zichzelf kan zijn en expressie kan vinden. En we geloven dat we die droom, met jullie, kunnen verwezenlijken.

πŸš€ Join ons op deze reis
22 februari in de bibliotheek. Wees erbij. Niet alleen om getuige te zijn van onze droom die tot leven komt, maar ook om deel uit te maken van iets bijzonders. Samen kunnen we Het Hooge Woord tot dΓ© plek maken voor literaire expressie in Hoogeveen en ver daarbuiten.

Tot dan, dromers en makers. Laten we samen de wereld een beetje mooier maken, één woord tegelijk.